Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Beglaubigte Übersetzungen

Auktoriserade översättningar online!

Vi hjälper dig även när du behöver en auktoriserad översättning av en officiell handling. Skicka oss en skannad kopia av dokumentet, eller ladda upp det till vår översättningsportal: myKitzGlobal, så tar vi hand om resten! Smidigt, snabbt och säkert!

Direkterbjudande på en auktoriserad översättning

Kitz Global är en certifierad leverantör av språktjänster, och vi är verksamma globalt. Vår översättningsbyrå erbjuder sedan 15 år professionella översättningar av garanterad kvalitet, till alla språk och inom alla språkkombinationer – och vi levererar dessutom uppseendeväckande snabbt. Sekretess är en självklarhet hos oss. Du kan till 100 % lita på att dina dokument är säkra hos Kitz Global, och att de behandlas diskret.

Auktoriserade översättningar till alla språk och länder

Auktoriserade översättningar är officiella översättningar av officiella handlingar och får endast utföras av auktoriserade översättare.

Vi kan hjälpa dig med auktoriserade översättningar av alla typer av dokument, till alla språk och för alla länder. Du behöver bara ladda upp en skannad (läsbar) kopia av dokumentet till vår översättningsportal, myKitzGlobal, eller skicka den till oss via e-post. Du får snabbt en exakt prisuppgift på en auktoriserad översättning av materialet. Om du accepterar vår offert kan du genast beställa och betala översättningen i vår översättningsportal, myKitzGlobal. Du kan välja att få originaldokumenten skickade till dig per post.

Exempel på dokument där det ofta krävs en auktoriserad översättning:

 • ID-dokument, födelsebevis, vigselbevis, skilsmässounderlag
 • betyg (t.ex. utbildningsbetyg och arbetsintyg)
 • bankhandlingar, försäkringsdokument
 • köpeavtal, hyresavtal
 • domar
 • medicinska journaler (t.ex. för försäkringsärenden)
 • etc.

För företag erbjuder vi dessutom auktoriserade översättningar för dokument som:

 • verksamhetsrapporter, årsbokslut, kvartalsrapporter
 • utdrag ur handelsregister
 • anställningsavtal, affärsavtal, partnerskapsavtal
 • licenser, patent
 • med mera.
Beglaubigte Übersetzungen

Vad är en auktoriserad översättning?

En auktoriserad översättning utförs av en auktoriserad översättare som bestyrker att översättningen överensstämmer med originaltexten. Översättningen är försedd med den auktoriserade översättarens namnteckning och stämpel. Auktoriserade översättningar får endast utföras av auktoriserade översättare. Auktorisationskraven skiljer sig åt från land till land. En auktoriserad översättning som gjorts av en översättare i land A är inte automatiskt godkänd i land B. Därför vill vi att du informerar oss om vilket land översättningen ska användas i, så att vi kan välja en auktoriserad översättare som uppfyller de specifika kraven.

Kontakta oss!
Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig! Skicka oss ett e-postmeddelande, vi finns här för dig 24 timmar om dygnet!

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn