Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Qualitätsgarantie

Kitz Global-kvalitetsgaranti

Alla översättningar från Kitz Global levereras med en omfattande kvalitetsgaranti. Om du trots detta inte är nöjd med översättningen så korrigerar vi den kostnadsfritt tills du är nöjd med resultatet. Snabbt, och utan problem! Vår målsättning är dock att du ska vara helt nöjd med översättningen från start. Strikta interna kvalitetskontroller garanterar en kontinuerlig toppkvalitet. Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vi väljer översättare enligt strikta kriterier

Professionella översättningar kan bara utföras av högkvalificerade språkexperter som både behärskar målspråket på modersmålsnivå och som har utmärkta kunskaper i källspråket. Våra översättare är specialiserade inom olika fackområden. De har den branschspecifika terminologiska kunskap som krävs, både på källspråket och på modersmålet. Kitz Global har funnits i drygt 15 år. Främst är det våra översättare som vi har att tacka för våra framgångar. Vi har samarbetat med 80 % av dem redan från start. Det är bara tack vare deras engagemang, flexibilitet, professionalitet och gedigna fackkunskaper som vi kan ge våra kunder en 100 %-kvalitetsgaranti.

Samtliga översättare som arbetar för oss har minst en högskoleexamen, mer än 10 års yrkeserfarenhet och deltar kontinuerligt i företagsinterna utbildningar och/eller vidareutbildningar som arrangeras av översättarorganisationer i olika länder. De är alla specialiserade inom vitt skilda fackområden. En facköversättare som arbetar med juridiska texter är oftast en advokat eller jurist, och medicinska facktexter översätts ofta av läkare.

>>Direkterbjudande på en översättning av hög kvalitet<<

Qualitätsgarantie

Diskretion och datasäkerhet är en garanterad självklarhet hos oss!

Alla våra medarbetare, från översättare till projektledare, är bundna av sekretessavtal. Dina uppgifter och filer lämnas aldrig ut, varken online eller fysiskt. Filerna som du laddar upp till vår översättningsportal raderas alltid från vår server efter 30 dagar. Vår översättningsportal är SSL-krypterad!

Kitz Global – dina fördelar i korthet:

  • Korta leveranstider – expressleveranser är vår standard
  • Alla fackområden, alla språkkombinationer
  • Kitz Global-kvalitetsgaranti, vi är certifierade enligt ISO 17100
  • Högkvalificerade modersmålsöversättare
  • Vi håller våra deadlines
  • Garanterad sekretess och datasäkerhet
  • Service dygnet runt

Kontakta oss!
Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig! Kontakta oss via e-post, eller ring oss nu!

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn