Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Service für Unternehmen

Kitz Global är din kompetenta översättningspartner

Så tjänar ditt företag på våra språktjänster:

  • En enda leverantör för alla uppdrag: facköversättning (branschspecifik + marknadsföring), korrekturläsning, lokalisering, efterforskningar på andra språk.
  • Hos oss får varje B2B-kund en egen kontaktperson som lär känna ditt företags behov väl. Tillsammans bygger vi upp ett hållbart, ömsesidigt förtroende.
  • Vi håller våra deadlines – inga försenade leveranser!
  • Individuella priser – företag som anlitar oss för stora översättningsvolymer får specialvillkor.
  • Vi skapar en termdatabas för ditt företag, som innehåller företags- och branschspecifik terminologi för varje marknad som du vill kommunicera på. Med hjälp av termdatabasen blir den företagsinterna kommunikationen enhetlig samtidigt som den externa presentationen blir konsekvent.
  • Lokalisering av företagets budskap, företagstexter och webbplatser för varje land. Lokalisering handlar om mer än ”bara” översättning. Lokalisering innebär en kulturell förståelse av marknaden/landet.
  • Du får din översättning utformad på samma sätt som originaltexten – formateringen är densamma, vilket innebär att du kan använda materialet genast. Om det gäller tryckt material tar vi oss an den slutliga kontrollen av den tryckklara filen – en kvalitetssäkring som vi bjuder på!
  • Din webbplats är ditt visitkort – använd det över hela världen! – Vi levererar webbplatstexter med toppaktuell affärsterminologi. Vi kan även leverera översättningarna direkt i ditt CMS.
  • Vi erbjuder dessutom SEO-/SEA-översättningar samt översättningar för sociala medier, väljer lämpliga nyckelord för just din tjänst/produkt, på alla språk.
  • Du kan välja en digitaliserad uppdragshantering via vårt projekthanteringssystem.
Service für Unternehmen

Kvalitet och diskretion skapar professionalitet

Alla översättningar från Kitz Global levereras med en kvalitetsgaranti. Vi väljer översättare enligt strikta kriterier. Vi samarbetar endast med modersmålsöversättare som är specialister inom området, som har branschrelaterade referenser och mångårig erfarenhet. Vi är certifierade enligt ISO 17100.

Snabbt och prisvärt

Vi tar inte ut några extra avgifter för express- och helgarbete. Expressleverans är vår standard! Extratjänster, som bearbetning av originaltexten, korrektur och lokalisering debiteras per timme och alltid efter överenskommelse med uppdragsgivaren.

Transparent debitering av översättningstjänster

Översättningstjänster debiteras per ord i källspråkstexten. Ordantalet i en text är enkelt att räkna ut. I en Word-fil får du t.ex. fram det totala ordantalet via ”Räkna ord”. Vid begäran kan vi även ta fram individuella paketerbjudanden för dina projekt. Skicka oss helt enkelt texten, eller din webbplatsadress, så tar vi snabbt fram en offert till dig.

>>Direkterbjudande på en facköversättning<<

När det gäller stora textvolymer (mer än 4 000 ord) tar vi gärna fram ett individuellt paketerbjudande åt dig!

Kontakta oss!

Du får gärna ta del av referensprojekt inom din bransch, och om du vill skickar vi dig gärna en individuell offert. Låt vår kompetenta service övertyga dig. Ring oss, eller kontakta oss via e-post.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn