Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Online Übersetzung

Så här fungerar det:

 1. Välj vilket språk som vi ska översätta från, välj sedan språket som vi ska översätta till  - 5 sekunder
 2. Välj fackområde. Välj om du behöver en auktoriserad översättning. Välj om du dessutom behöver originalet i pappersform och vill att vi skickar det till dig per post.  - 10 sekunder
 3. Ladda upp filen/filerna… – 10 sekunder
 4. Få besked om pris och leveranstid – 5 sekunder
 5. Beställ och betala med kreditkort – 1 minut, 30 sekunder

Uppskattad tidsåtgång, totalt: 2 minuter

 • Översättningen levereras senast vid angiven deadline. Du kan även välja att få auktoriserade översättningar i form av pappersdokument som skickas per post.
Online Übersetzung

FAQ – Vanliga frågor och svar

Varför ska jag välja Kitz Global som översättningspartner?

 • Kitz Global-kvalitetsgaranti, vi är certifierade enligt ISO 17100
 • Mer än 15 års erfarenhet
 • Högkvalificerade modersmålsöversättare
 • Vi håller våra deadlines
 • Garanterad sekretess och datasäkerhet
 • Service dygnet runt

Hur levererar ni översättningen?

Vi skickar ett e-postmeddelande till adressen som du har angivit. I meddelandet finns en länk som du använder för att ladda ner översättningen.

Är mina filer verkligen säkra hos er?

Alla våra medarbetare, från översättarna till projektledarna, är bundna av sekretessavtal. Dina uppgifter och filer lämnas aldrig ut, varken online eller fysiskt. Filerna som du laddar upp till vår översättningsportal raderas alltid från vår server efter 30 dagar. Vår översättningsportal är SSL-krypterad!

Vilka språk och språkkombinationer erbjuder ni?

I vår översättningsportal myKitzGlobal erbjuder vi 35 språk och 534 språkkombinationer. Här finns nästan alla europeiska språk samt arabiska, japanska, kinesiska, thai och koreanska. Om du behöver översättningar till andra språk kan du när som helst kontakta oss via e-post.

Hur gör jag om jag behöver en auktoriserad översättning?

Du kan välja ”Auktoriserad översättning” eller ”Auktoriserad översättning + original per post”. Om du väljer det sistnämnda kan du ladda ner filerna själv via en länk, och vi skickar dig dessutom pappersversionen med vanlig post. Kontakta oss i så fall och ange din postadress.

Vad är en standardöversättning?

Standardöversättningar är ”enkla” översättningar. Till denna kategori hör allt som inte kräver en auktoriserad översättning – med andra ord i princip allt som inte är officiella dokument. Du kan även ange fackområde när du beställer en standardöversättning.

Hur betalar jag?

Du kan betala med ditt kreditkort via PayPal. Du behöver inte registrera dig hos PayPal för denna typ av betalning. En fördel med att använda PayPal är att dina kreditkortsuppgifter inte lämnas ut till tredje part. Du kan även välja att betala direkt med ditt kreditkort.

Vad gör jag om översättningen är försenad?

Vi gör alltid vårt bästa för att leverera din översättning före deadline. Men om det trots allt skulle uppstå problem med att leverera i tid informerar vi dig i förväg, och då anger vi även preliminär leveranstid.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med översättningen?

Alla översättningar från Kitz Global levereras med en omfattande kvalitetsgaranti. Om du trots detta inte är nöjd med översättningen så korrigerar vi den kostnadsfritt tills du är nöjd med resultatet. Snabbt, och utan problem! Vår målsättning är dock att du ska vara helt nöjd med översättningen från start. Strikta interna kvalitetskontroller garanterar en kontinuerlig toppkvalitet. Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn