Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Professional Translation Services

Din översättningsbyrå med kvalitetsgaranti!

Översättningar av högsta kvalitet

Kitz Globals översättarteam består av högkvalificerade och erfarna översättare världen över. Översättningstexter bearbetas endast av modersmålsöversättare som arbetar i det land vars språk de översätter till, och som därför har kunskap om de senaste kulturella och språkliga trenderna i landet. Kitz Global är ett certifierat översättningsföretag och garanterar högsta kvalitet samt pålitliga leveranstider.

Personlig rådgivning och enkla rutiner

Kitz Global erbjuder individuell rådgivning och servicekompetens på hög nivå. Vi genomför kontinuerliga kvalitetskontroller innan översättningarna skickas ut till våra kunder, och vi erbjuder dessutom en unik efterkontrollservice när texterna har bearbetats inom kundens företag. Du skickar oss helt enkelt din färdiga layout eller ditt korrektur, så använder vi materialet för slutkontrollen. På så sätt kan du vara säker på att din grafiska personal kopierar in de översatta texterna på rätt ställe, med Kitz Globals höga översättningskvalitet. Slutet gott, allting gott!

Nöjda kunder inom alla näringsgrenar och branscher

Vi översätter sedan mer än 15 år åt kunder som är verksamma på den globala arenan, och vi uppfyller både individuella samt branschspecifika krav med högsta översättningskvalitet. Hos oss får endast erfarna specialister arbeta med dina texter, oavsett vilka språk det gäller. Bland våra nöjda stamkunder finns ledande företag inom reklambranschen, industrin och handeln. Här hittar du några av våra referenskunder som vi har förmånen att leverera översättningar till.

Snabbt, snabbare, översättningar från Kitz Global

Behöver du dina översättningar på en gång, just precis nu...eller allra helst igår? Kitz Global kan leverera expressöversättningar – och vi gör det i rätt tid, med ett förstklassigt resultat. Även översättningar i ”normalt tempo” levereras utan onödiga dröjsmål. Garanterat! Och snabbt! Även på helger!

>>Direkterbjudande på en professionell översättning<<

Professional Translation Services

Kitz Global – dina fördelar i korthet:

  • Korta leveranstider – expressleveranser är vår standard
  • Alla fackområden, alla språkkombinationer
  • Mer än 15 års erfarenhet
  • Kitz Global kvalitetsgaranti, ISO-certifierad
  • Högkvalificerade modersmålsöversättare
  • Vi håller våra deadlines
  • Garanterad sekretess och datasäkerhet
  • Service dygnet runt

Kontakta oss via e-post, eller begär en offert online nu!

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn