Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Webbplatsöversättningar – vi pratar affärer!
Översättning av webbplatser och webbutiker

Det spelar ingen roll om du arbetar för ett företag, en myndighet eller en fristående organisation. Om du vill nå ut till internationella kunder eller en icke-svensktalande målgrupp behöver du professionella översättningar. Till exempel från Kitz Global. Våra webbplatsöversättningar är inte bara professionella och levereras snabbt – priset kan också bli en positiv överraskning!


Alla språk. Alla branscher.
Engelska, tyska, franska, italienska, ryska eller thai: vi översätter från och till alla språk. Tack vare vårt globala nätverk med noggrant utvalda modersmålsöversättare kan vi oftast lösa unika och udda översättningsuppdrag. Våra minimikrav på alla översättare som vi anlitar är att de är högskoleutbildade och har flera års översättningserfarenhet inom sitt fackområde.

Kvalitetsöversättningar 365 dagar om året
Kitz Global är sedan 20 år känt för att leverera kvalitetsöversättningar. Men visste du att vi även är en av de snabbaste leverantörerna av webbplatsöversättningar? Vårt team står till din tjänst 365 dagar om året, vilket kan vara bra att veta om det någon gång skulle brinna ordentligt i knutarna.

Webbplatsöversättningar med ett plus

Vi översätter inte bara webbplatser och webbsidor utan även bloggar, allt material som behövs i online-butiker, Pay per Click-kampanjer (PPC, t.ex. Google AdWords), bannerreklam, inlägg på sociala medier, online-marknadsföringskampanjer, med mera, med mera ... och vi kan leverera materialet i standardformat som Word eller Excel/CSV, eller direkt i ditt CMS (Content Management System), om du hellre vill det. Och eftersom SEO idag är en obligatorisk del av den digitala marknadsföringen kan vi även leverera en sökmotoroptimerad översättning av din webbplats om du så önskar!

Flerspråkiga webbplatser och lokalisering
Har du ett mer komplext översättningsprojekt? Det löser vi! Våra erfarna projektledare koordinerar gärna översättningar för flerspråkiga webbplatser. De väljer ut översättare som inte ”bara” översätter materialet, utan som även anpassar det till målgruppens sociokulturella kontext (man tilltalar till exempel inte en japansk läsekrets på samma sätt som en svensk).

>>Direkterbjudande på en webbplatsöversättning<<

När det gäller stora textvolymer (mer än 4 000 ord) tar vi gärna fram ett individuellt paketerbjudande åt dig!

Homepage Übersetzung

Kitz Global – dina fördelar i korthet:

  • Korta leveranstider – expressleveranser är vår standard
  • Alla fackområden, alla språkkombinationer
  • Kitz Global kvalitetsgaranti, ISO-certifierad
  • Högkvalificerade modersmålsöversättare
  • Vi håller våra deadlines
  • Garanterad sekretess och datasäkerhet
  • Strikt intern kvalitetskontroll garanterar kontinuerlig toppkvalitet

Kontakta oss!
Du får gärna ta del av referensprojekt som gäller webbplatsöversättningar inom din bransch, och om du vill ger vi dig ett individuellt erbjudande utan att du förpliktar dig till något. Låt oss överraska dig med vårt stora utbud av tjänster! Ring oss, eller kontakta oss via e-post.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn