Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Professional Translation Services

Hos oss står kunden i centrum!

Vårt högsta mål är att både göra våra privatkunder nöjda och att hjälpa våra företagskunder till nya affärsframgångar. Vi finns till hands när du behöver avlastning på språkområdet. Vi har utformat både vårt serviceutbud och våra processer på ett sätt som ska vara så enkelt och överskådligt sätt som möjligt för våra B2B- och B2C-kunder.

Vår service – lika suverän som snabb

Kitz Global är en certifierad leverantör av språktjänster som är verksam globalt. Vi erbjuder professionella översättningar med garanterad kvalitet, till alla språk samt inom alla språkkombinationer – och vi arbetar uppseendeväckande snabbt. Sekretess är en självklarhet hos oss. Du kan till 100 % lita på att dina dokument är säkra hos Kitz Global, och att de behandlas diskret.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal

Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid och kan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka via vanlig post.

Direkterbjudande på en översättning

Business Partner – våra företagstjänster

Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och enkel service med personlig rådgivning. Våra språkexperter står till ditt förfogande inom alla fackområden. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Ett urval av de tjänster vi erbjuder:

Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig! Kontakta oss via e-post, eller ring oss nu!

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn