Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100

Översättningsbyrå för översättningar till alla språk

Kitz Global är en av de ledande översättningsbyråerna i Österrike. Vi utför översättningar till och från alla språk i utmärkt kvalitet. Våra anställda är högt kvalificerade översättare och översätter endast till sitt modersmål. Kitz Global är ISO-certifierad och har utsetts till "Best Translation Service Provider 2021" av EU Business News. Vår Översättningsbyrå står till ditt förfogande 7 dagar i veckan! Kitz Global har specialiserat sig på certifierad översättning av officiella dokument sedan det grundades 2005. Våra domstolsvurna översättare översätter dina dokument till alla språk. Vi garanterar att den certifierade översättningen som utfärdats av Kitz Global kommer att accepteras av alla myndigheter.

>>Omedelbar offert för en översättning<< < /p>

 

Vad är egentligen en översättningsbyrå?

Du behöver till exempel en teknisk, medicinsk eller till och med certifierad översättning från ett källspråk till ett annat målspråk, men du behöver inte vet hur man gör det Om du kan, kom då till en översättningsbyrå som är specialiserad på just detta ämne eftersom den erbjuder en infrastruktur för att säkerställa alla översättningstjänster som är viktiga för dig.

 

Kitz Global - en av de ledande översättningsbyråerna i Österrike

Kitz Global är en mycket stark översättningsbyrå eftersom vi inte bara arbetar med ett stort antal högkvalificerade översättare som talar modersmål, utan också litar på över 3 000 specialister över hela världen för att kunna erbjuda dig en lösning när som helst.

Som översättningsbyrå erbjuder vi vanligtvis certifierade översättningar för privatkunder. Men vi arbetar också för stora företag runt om i världen som värdesätter vår engagerade kundservice och korta leveranstider. Vår översättningsbyrå erbjuder en omfattande kvalitetsgaranti, som säkerställs av strikta interna kvalitetskontroller och fortlöpande utbildning av våra översättare.

 

Kitz Global – dina fördelar med vår översättningsbyrå i korthet:

  • Korta leveranstider eftersom express är vår standard
  • Alla avdelningar, alla språkkombinationer
  • Kitz Global kvalitetsgaranti, ISO-certifierad
  • Över 20 års erfarenhet
  • Mycket kvalificerade översättare som talar modersmål
  • Absolut efterlevnad av deadlines
  • Diskretion och datasäkerhet garanteras
  • 24/7 service

 

Kontakta vår översättningsbyrå!

Om du har några frågor angående översättningar till alla språk eller certifierade översättningar är du välkommen att kontakta oss. Vi står till ditt förfogande när som helst. Skriv till oss ett e-post, vi besvarar det inom 10 minuter.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn