Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättning av dokument och texter till alla språk

Behöver du pålitliga översättningar av dokument? Helst igår? Då har du kommit helt rätt! Kitz Global levererar sedan 2005 högkvalitativa översättningar åt företag, kommuner, organisationer och privatpersoner. När vi startade företaget inriktade vi oss främst på översättning inom turism och marknadsföring generellt. Idag levererar vi dock även till nöjda kunder inom många andra branscher.
                                                                            >>Direkterbjudanden online!<<
Certifierad, förmånliga priser – och även auktoriserade översättningar när du behöver det
Vår översättningsbyrå är certifierad enligt den europeiska normen ISO 17100. Alla dokument genomgår en noggrann kvalitetskontroll innan de levereras till våra kunder. Och om du oroar dig för att uppdraget ska bli en både dyr och segdragen historia – tänk om! Vår översättningsservice står nämligen till ditt förfogande 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Du får din översättning blixtsnabbt. Vid behov levererar vi även på helger och i expresshastighet – utan att det kostar dig ett öre extra. Priset på översättningstjänster beräknas utifrån antalet ord i originaltexten, och som ett riktvärde debiterar vi 0,15–0,22 euro per ord, beroende på språkkombination och fackområde. Vi kan även ge dig en individuell offert med ett fast totalbelopp. När det gäller riktigt stora volymer och ordmängder erbjuder vi självklart specialrabatter.

Dokumentöversättningar från A till Ö
Vi samarbetar med över 3 000 modersmålsöversättare som alla har sina unika kompetensområden. De översätter snabbt och pålitligt alla typer av dokument och texter inom alla branscher och fackområden – i alla vanliga format (t.ex. Word, PDF, PowerPoint, InDesign, etc.) Här följer några exempel på material som vi översätter:

 • anställningsavtal, affärsavtal, avtal om fastighetsköp
 • bankdokument, finansiella underlag, verksamhetsrapporter
 • e-postmeddelanden, affärs- och privat korrespondens
 • webbplatser, startsidor, content för sociala medier
 • reklam i tryckta medier och online (t.ex. PPC/Google AdWords)
 • pressmeddelanden, artiklar i fackmedier
 • menyer, broschyrer, visitkort
 • bruksanvisningar, installationshandböcker
 • lokalisering av programvara
 • betyg, tulldokumentation
 • ..och mycket annat.

Låt oss övertyga dig om kvaliteten på våra tjänster! Kontakta oss, så tar vi fram ett icke-förpliktande erbjudande åt dig eller ger dig personlig rådgivning. Vi ser fram emot att höra av dig via telefon eller e-post!

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn