Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100

Certifierad översättning i Österrike
Alla språk

Kitz Global har specialiserat sig på certifierade översättningar sedan 2005 och vi utför dessa på alla språk
Behöver du enbestyrkt översättning i Österrikeav en officiell handling, ett födelse- eller vigselbevis eller ett intyg? Vi gör det snabbt, säkert och utan problem! För en certifierad översättning i Österrike behöver du inte komma till översättningen kontoret personligen behöver vi bara den elektroniska kopian, det vill säga skanningen eller ett mycket bra foto av dokumentet som du vill få bestyrkt översatt. De bestyrkta översättningarna utförs av domstolsvurna översättare, vi garanterar att certifierad översättning som vi utför kommer att accepteras överallt.

Ladda upp dokument till vår översättningsportal -> Ta reda på pris och leveranstid -> Beställ online -> Dokument mottaget inom 24–48 timmar


Omedelbar offert för en certifierad översättning i Österrike

Du kan naturligtvis också skicka dokumenten till oss via e-post för ett icke bindande erbjudande, vi kommer svara inom 10 minuter . 


Leverans av den certifierade översättningen i Österrike

Du kommer att få den beställda certifierade översättningen via e-post i tid och senast det angivna datumet. Om du behöver en pappersversion av den certifierade översättningen att presentera för myndigheterna i Österrike ber vi dig att ange detta vid beställning så att du även kan få den per post.

Edvigda översättare för certifierade översättningar

Certifierade översättningar kan endast utföras av edsvurna översättare. Våra anställda har edats av domstolar i många länder runt om i världen och kan därför producera certifierade översättningar, vilket innebär att de dokument vi översätter är erkända av alla myndigheter.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn