Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Service für Unternehmen

Översättningar till och från arabiska

Kitz Global erbjuder noggranna översättningar till arabiska, utförda av modersmålsöversättare – till ett rimligt pris. Våra leveranstider anpassas självklart till dina behov. Testa oss!

>>Direkterbjudanden online!<<

Våra översättare har arabiska som modersmål

Arabiska är ett tämligen komplicerat språk. För att producera texter som både är förståeliga och flytande krävs därför högutbildade och erfarna översättare. Kitz Globals arabiska översättare är alla högutbildade modersmålsöversättare. De kommer att analysera dina texter mycket noggrant och producera översättningar som är både språkligt och innehållsmässigt korrekta. Detta gäller oavsett om du behöver en översättning till arabiska från till exempel svenska, eller från arabiska till valfritt annat språk.
Hela Fjärran Östern är en viktig handelspartner med enorm betydelse för många branscher. Detta innebär naturligtvis att översättningar både till och från arabiska måste vara av högsta möjliga kvalitet. Vi förser dig med korrekta, tydligt formulerade översättningar av kontrakt, juridiska texter, handelsavtal, finanstexter och officiella dokument. Vi vet att dessa handlingar kommer att vara avgörande för att ditt samarbete med företag i Fjärran Östern ska bli framgångsrikt, och därför är våra översättningar garanterat förstklassiga.

Mer säkerhet med översättningar från Kitz Global

När det gäller arabiska texter tar vi naturligtvis hänsyn till de kulturella och traditionella särdrag som råder i landet där översättningen ska användas, och vi kommer att uppmärksamma dig på textavsnitt som kan vara problematiska ur ett interkulturellt perspektiv.

Kitz Globals-kvalitetsgaranti

Naturligtvis gäller samma höga standard för arabiska översättningar som för alla andra texter som Kitz Global producerar. Vi levererar snabbt, prisvärt och med förstklassigt resultat. Testa oss nu genom att skicka texten som du behöver ha översatt till/från arabiska!
Det arabiska språket är ett av FN:s sex officiella språk. Det talas i många länder, till exempel i Egypten, Libyen, Marocko, Tunisien, Irak, Förenade Arabemiraten och Saudiarabien. 320 miljoner människor världen över har arabiska som modersmål, och det är dessutom andraspråk för ytterligare 60 miljoner människor.
Kitz Global är certifierad enligt den europeiska normen ISO 17100 samt den nordamerikanska normen CAN/CGSB-131.10.

 

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn