Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
Service für Unternehmen

Professionella översättningar till alla språk

Behöver du få en italiensk text översatt till bulgariska? Måste det vara en översättning av högsta kvalitet, utförd av en modersmålsöversättare?
Då har du kommit helt rätt.
Kitz Global levererar expressöversättningar inom utlovad tid, med förstklassiga resultat. Även våra översättningar som utförs i ”normalt” tempo levereras självklart utan onödiga dröjsmål.

>>Direkterbjudanden online!<<

Översättningar med kvalitetsgaranti och säkerhet

Kitz Globals översättarteam består av högkvalificerade och erfarna översättare världen över. De uppdrag vi får in översätts uteslutande av modersmålsöversättare som arbetar i länderna vars språk de översätter till. Därför är de alltid uppdaterade kring språkutvecklingen och språkliga trender. Kitz Global är ett certifierat översättningsföretag som garanterar högsta kvalitet samt pålitliga leveranstider.

Vår service – lika suverän som snabb

Vår översättningsportal - myKitzGlobal

Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner – Våra företagstjänster

Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart specialvillkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn