Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från grekiska

Kitz Global levererar högkvalitativa, pålitliga grekiska översättningar, och vi gör det snabbt! Du kan fullt ut förlita dig på våra grekiska modersmålsöversättare när det gäller översättningar till grekiska av olika dokument.

                                                                          >>Direkterbjudanden online!<<
Det grekiska språket är ett av de äldsta och vackraste språken i världen. Det har sina rötter i den klassiska grekiskan; Platon och Aristoteles språk. Våra kvalificerade översättare kan överföra innehållet i dina texter till eller från detta språk, och resultatet blir en modern översättning där ursprungstextens innebörd har bevarats med största noggrannhet.

Fackspecifika grekiska översättningar
Vi har tillgång till de facköversättare du behöver när det gäller specialiserade facktexter från många olika branscher. Tekniska och juridiska texter, marknadsföringsmaterial och texter från finansvärlden översätts med högsta precision av våra kvalificerade översättare som har fackspecifika vidareutbildningar.

Översättningar mellan alla språk
Vi på Kitz Global översätter mellan grekiska och alla andra levande språk. Det spelar ingen roll om du behöver en översättning från grekiska till engelska, svenska, ryska eller tjeckiska – du kan lita på att vi levererar en förstklassig text till ett förmånligt pris.

Snabb översättningsservice
Hos oss får du alltid de bästa översättningarna på kortast möjliga tid. Dina krav är vår utmaning – testa vår expressöversättningstjänst! Det kostar inget extra!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Du kan fullt ut lita på Kitz Globals kvalitet. Vi levererar dina perfekt formulerade grekiska översättningar snabbt och till ett förmånligt pris! Testa oss nu!
Det grekiska språket är ett indoeuropeiskt språk. Klassisk grekiska som talades under antiken och nygrekiska, som talas i dagens Grekland, är olika nivåer av det grekiska språket. Som skriftspråk har grekiskan funnit i över 3 400 år. Den västerländska kulturen är starkt präglad av det grekiska språket och den grekiska kulturen. Den europeiska litteraturen, de europeiska filosofiska inriktningarna och vetenskaperna uppstod på grekiska. Och grekiska återfinns än i dag i många moderna språk, i form av frekvent använda låneord och främmande ord.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn