Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättning till och från nederländska

Vi erbjuder nederländska översättningar som är perfekt formulerade och som levereras snabbt och pålitligt. Det spelar ingen roll vilken typ av texter som du behöver få översatt till nederländska – du kan förlita dig på våra översättares professionella fackkunskaper. Vi anlitar endast högutbildade modersmålsöversättare.

>>Direkterbjudanden online!<<

För alla branscher
Kitz Global levererar översättningar av nederländska texter till alla språk i världen, och översättningar från varje språk i världen till nederländska. Vi arbetar självklart uteslutande med fackutbildade språkspecialister som har goda kunskaper om just din bransch och dess fackterminologi. Därför får du perfekt formulerade texter, oavsett om det gäller tekniska manualer, personliga dokument, webbplatser, juridiska avtal eller produktkataloger.

Snabba leveranser
Kitz Global garanterar snabbast möjliga leverans som du kan hitta på marknaden. Vårt team arbetar i princip dygnet runt och finns därför alltid till hands för att ta emot eller leverera översättningsuppdrag. Express är vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Kitz Globals språkservice kännetecknas av förmånliga priser och snabba leveranser. Naturligtvis håller samtliga texter garanterad och kontrollerad Kitz Global-kvalitet! Vår långa lista med nöjda kunder talar sitt tydliga språk. Behöver du också perfekta översättningar till förmånliga priser? Kontakta oss via e-post!
Det nederländska språket hör precis som tyskan till de västgermanska språken. Lågtyskan, engelskan och frisiskan har mycket gemensamt med nederländskan. Afrikaans, som är ett av Sydafrikas officiella språk, har huvudsakligen uppkommit ur nederländska, Ibland kallas nederländska felaktigt för holländska. Holländska är egentligen en dialekt som talas i västra Nederländerna, närmare bestämt i regionen Holland.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn