Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från norska

Du kan lita på Kitz Global när det gäller översättningar till och från norska, oavsett vilket språk materialet ska översättas från eller till. Hos oss arbetar erfarna, noggranna modersmålsöversättare med dina texter. De levererar tydliga och korrekta norska översättningar på kortast möjliga tid.

>>Direkterbjudanden online!<<

Norska modersmålsöversättare
Våra norska språkspecialister har översättaryrket som huvudsyssla, och samtliga översätter till modersmålet. Du kan därför tryggt lita på att de levererar texter av hög kvalitet. De flesta av Kitz Globals översättare är dessutom vidareutbildade inom olika specialområden vilket innebär att de har goda kunskaper om fackspecifika termer. Oavsett vilken bransch du är verksam inom, och vilken typ av norsk översättning du behöver – till exempel rättsliga dokument eller finansiella avtal – har vi rätt norsk översättare åt dig.

Vi översätter snabbt!
Kitz Global levererar på kortast möjliga tid, och vi håller våra deadlines. Vi debiterar inget extra för expressleveranser, och vi kan även leverera på helger. Du har aldrig fått en översättning snabbare – express är vår standard!

Norska och alla andra språk
Vi översätter till och från norska – från och till alla andra språk i världen! Det spelar ingen roll om det gäller svenska, mandarin, engelska, franska, bulgariska eller andra språk – du kan alltid lita på oss.

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Du får en översättning till norska som är perfekt formulerad och korrekt, till ett förmånligt pris och så snabbt som möjligt – det går vi i god för!
Norska talas av cirka fem miljoner människor, och hör jämte svenska, isländska, färöiska och danska till de nordiska språken. De nordiska språken tillhör i sin tur grenen germanska språk av den indoeuropeiska språkfamiljen. Cirka fem miljoner människor i världen har norska som modersmål. Norska är det officiella språket i Norge, och det är dessutom ett av arbetsspråken i Nordiska rådet.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn