Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från tyska

Tyska översättningar av högsta möjliga kvalitet är en del av Kitz Globals standardrepertoar. Eftersom vi själva verkar inom det tyska språkområdet har vi särskilt goda förutsättningar att snabbt kunna leverera högkvalitativa tyska översättningar.

                                                                             >>Direkterbjudanden online!<<
Europas tysktalande del hör till den viktigaste industriregionen, och därför är tyska språket en viktig del av det internationella affärslivet. När du gör affärer med tysktalande partners är det enormt viktigt att översättningarna är av utmärkt kvalitet. Vi på Kitz Global är väl medvetna om vårt ansvar inom detta område, och därför levererar vi endast texter som produceras av högutbildade, erfarna modersmålsöversättare.

Snabba leveranser
I affärslivet är tid alltid pengar. Därför ser vi till att leverera våra översättningar extra snabbt, helt utan expressavgifter! De uppdrag du skickar oss hanteras omedelbart när de anländer – express är nämligen vår standard!

Tyska till alla språk
Vi erbjuder tyska språktjänster inom många olika språkkombinationer. Det spelar ingen roll om du behöver översättningar mellan svenska och tyska, engelska och tyska eller kanske japanska och tyska – kvaliteten på vårt arbete är alltid lika hög.

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Kitz Global förser dig så snabbt som möjligt med översättningar av högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Eftersom vi är ett tyskspråkigt företag är det speciellt viktigt för oss att leverera perfekta tyska översättningar. Testa Kitz Globals kvalitet!
Tyska är ett västgermanskt språk som främst talas i Tyskland, Österrike, Schweiz, Liechtenstein, Luxemburg, östra Belgien, Sydtyrolen, Alsace och Lorraine, samt av minoriteter i andra centraleuropeiska länder. I tyska språket ingår högtyskan och ett stort antal dialekter. Tyska är det mest allmänt talade modersmålet i EU och räknas till ett av de tio viktigaste språken i världen.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn