Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättning till och från kinesiska

Kinesiska översättningar utgör en av tyngdpunkterna inom Kitz Globals verksamhet. Det beror för det första på att det kinesiska riksspråket talas av 1,3 miljarder människor, och för det andra på att Folkrepubliken Kina, där kinesiskan främst används, har utvecklats till en ekonomisk supermakt. Kitz Global har därför många kunder som arbetar med våra högkvalitativa kinesiska översättningar.

>>Direkterbjudanden online!<<

Modersmålsöversättare för den viktigaste IT-marknaden
Med mer än en miljard invånare samt världsledande företag inom IT- och tekniksektorn har Kina blivit den viktigaste affärspartnern för resten av världen.

Kinesiska översättningar för alla branscher
De högutbildade kinesiska modersmålsöversättare som Kitz Global samarbetar med har vidareutbildat sig inom olika fackområden. Därför kan du lugnt anförtro oss även tekniska texter, dokument, bruksanvisningar och liknande material.

Är kinesiska verkligen ett komplicerat språk?
Inte för våra kinesiska översättningsspecialister! Låt Kitz Global ta hand om dina texter, så får du perfekta översättningar på kortast möjliga tid. Vill du bli riktigt positivt överraskad?

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Dina översättningar till eller från kinesiska levereras alltid snabbt och med konsekvent korrekt fackterminologi. Vi har alltid rätt modersmålsöversättare för just dina uppdrag, även när det gäller språkkombinationer som kinesiska-svenska eller engelska-kinesiska. Testa oss – skicka oss ditt översättningsuppdrag nu!
Kinesiska språk talas idag av cirka 1,3 miljarder människor. De flesta av dem lever i Folkrepubliken Kina och i Republiken Kina (Taiwan). Det finns större kinesiska minoriteter i alla länder, framför allt i Sydostasien. Det kinesiska språk som talas av flest människor är mandarin, även känt som rikskinesiska eller standardkinesiska. Mandarin talas i Folkrepubliken Kina, Republiken Kina (Taiwan), Singapore, Indonesien, Malaysia, Thailand, Vietnam, Filippinerna, och även i väst.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn