Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från rumänska

Kitz Global erbjuder rumänska översättningar av förstklassig kvalitet och till förmånliga priser. Rumänska översättningar och texter från rumänska till andra språk levereras både snabbt och smidigt.

>>Direkterbjudanden online!<<

Rumänska modersmålsöversättare
Vårt team som hanterar rumänska översättningar består av översättare som har rumänska som modersmål, och som dessutom har språkrelaterade påbyggnadsutbildningar inom olika branscher och teman.

Snabba leveranser av rumänska översättningar
Vi garanterar att våra översättningar levereras snabbt. Du slipper dessutom pristillägg för expressarbete och får din rumänska översättning exakt vid den tidpunkt då du behöver den. Inte en sekund senare! Express är nämligen vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vi garanterar att våra översättningar till och från rumänska är av hög kvalitet. Naturligtvis levererar Kitz Globals team inom den överenskomna tidsramen, och våra priser är både transparenta och förmånliga.
Rumänska tillhör den romanska språkgruppen inom de indoeuropeiska språken, och ingår mer specifikt i den östromanska gruppen. Rumänska är det officiella språket i Rumänien och Moldavien och talas av 28 miljoner människor varav cirka 24 miljoner har det som modersmål.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn