Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från franska

Kitz Global levererar snabba franska översättningar av utmärkt kvalitet. Många av våra nöjda kunder världen över förlitar sig på våra erfarna franska modersmålsöversättare och vår serviceinriktade kundtjänst.

>>Direkterbjudanden online!<<

Exakta översättningar till franska
Franska översättningar utförs hos Kitz Global endast av högutbildade modersmålsöversättare. För oss är det dessutom viktigt att våra översättare har en gedigen erfarenhet och vidareutbildningar inom olika fackområden. Därför kan vi handplocka rätt översättare för varje bransch och fackområde, vilket innebär att texterna som levereras är formulerade på ett flytande språk med den korrekta terminologin. Vi översätter juridiska texter, finansiella dokument, webbplatser och personlig korrespondens snabbt och med perfekt resultat.

Snabba leveranser av franska översättningar
Kitz Global kan erbjuda mycket korta leveranstider som uppfyller dina personliga önskemål. Och vi debiterar inga expressavgifter! Tala bara om för oss när du behöver ha översättningen levererad, så håller vi oss till det. Precis så smidigt är det att anlita Kitz Global – express är ju vår standard!

Franska till alla språk
Kitz Global erbjuder översättningar till och från många språk. När det gäller översättningar till och från franska kan vi erbjuda mer än 20 olika språkkombinationer.

Kitz Globals kvalitetsgaranti
De franska översättningar som Kitz Global producerar åt dig är perfekt formulerade och levereras snarast möjligt. Vi garanterar transparenta, förmånliga priser och är mycket stolta över att ha många nöjda, återkommande kunder, även när det gäller översättningar till och från franska. Vill du testa oss?
Det franska språket hör till de romanska språken på den italiska grenen av de indoeuropeiska språken. Franska är nära besläktat med bland annat italienska, rätoromanska, spanska, katalanska, portugisiska och rumänska. Franskan räknas som ett världsspråk och talas av 220 miljoner människor som är spridda över drygt 50 länder på jordens alla kontinenter. Det lärs ofta ut som främmande språk i skolor. Det finns cirka 115 miljoner franska modersmålstalare. Franska är officiellt språk i Frankrike, Kanada, Schweiz, Belgien och Haiti, samt i flera länder i Väst- och Centralafrika. Det är dessutom ett av EU:s officiella språk.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn