Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från bulgariska

Du kan lita på Kitz Globals garanterade kvalitet när det gäller bulgariska översättningar. Dina texter hanteras av modersmålsöversättare, och som alla Kitz Globals språktjänster levereras de på kortast möjliga tid samt till ett förmånligt pris.

>>Direkterbjudanden online!<<

Perfekta bulgariska översättningar
Det spelar ingen roll vad du ska använda översättningen till eller vilken bransch det gäller. Vi levererar snabbt och alltid med högsta kvalitet. Avtal, rättsliga dokument och personliga texter översätts lika professionellt av Kitz Global. Våra högutbildade modersmålsöversättare hanterar dina texter med största noggrannhet, och de tar alltid hänsyn till de senaste språktrenderna.

Bulgariska till alla språk
Hos Kitz Global kan du naturligtvis inte bara beställa översättningar i språkkombinationen svenska-bulgariska och bulgariska-svenska. Vi översätter dina bulgariska texter till varje levande språk i hela världen. Det spelar ingen roll om du behöver tyskt material översatt till bulgariska eller en bulgarisk text översatt till italienska – Kitz Global levererar alltid översättningar av toppkvalitet.
Det bulgariska språket talas av cirka 10 miljoner människor världen över. Framför allt i Bulgarien, Ukraina, Moldavien, Ungern, Makedonien, Grekland, Serbien, Rumänien och Turkiet, men även av emigranter i olika länder. Bulgariskan är dessutom det officiella språket i Bulgarien samt ett av EU:s officiella språk.

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vi är alltid redo för dina uppdrag, och vi kommer att leverera din bulgariska översättning så snabbt som möjligt samt till ett förmånligt pris. Kitz Globals höga servicenivå gäller naturligtvis både för våra bulgariska översättningar och för översättningar till andra språk. Kontakta oss, så hjälper vi dig!
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal- myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn