Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från polska

Vi erbjuder snabba leveranser av högkvalitativa polska översättningar till förmånliga priser. Din text översätts till eller från polska med exakt, felfritt resultat och levereras sedan snabbt och smidigt av vår vänliga kundservice.

>>Direkterbjudanden online!<<

Polska översättningar av högsta kvalitet
Hos Kitz Global utförs polska översättningar av högutbildade modersmålsöversättare som vidareutbildat sig inom olika fackområden. Det är en garant för att vi ska kunna leverera översättningar där innehållet till 100 % överensstämmer med källtexten. Inte minst inom ett så komplext språk som det polska är det enormt viktigt att översättaren har en grundmurad förståelse för språkliga och terminologiska nyanser.

Specialuppdrag: Tekniska texter, webbplatser, avtal och mycket mer
Våra högutbildade översättare överför alla typer av texter till målspråket polska. Det spelar ingen roll om du behöver en översättning av en teknisk bruksanvisning, av personliga dokument och handlingar, av en webbplats eller kataloger – Kitz Global har den rätta översättaren oavsett vilken bransch det gäller.

Polska till varje språk
Våra polska modersmålsöversättare levererar översättningar mellan polska och mer än 20 andra språk, bland annat arabiska och spanska.

Vi håller våra deadlines och levererar snabbt
Du kanske varken vill eller har möjlighet att vänta på din polska översättning? Vi levererar så snabbt och smidigt som möjligt – utan att debitera expressavgifter. Express är nämligen Kitz Globals standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vårt team med polska översättare arbetar samvetsgrant för att ge dig en hundraprocentigt korrekt översättning. Vi klarar även korta tidsfrister och är mycket stolta över att regelbundet överträffa våra kunders förväntningar. Sätt oss på prov nu!
Det finns i dag 45 miljoner människor som har polska som modersmål. De bor både i Polen och i många länder världen över. Det polska språket är ett slaviskt språk som är nära besläktat med tjeckiskan, slovakiskan och kaschubiskan. Efter ryska är polska det slaviska språk som talas av flest människor. Inom EU är polska ett av de fem mest talade modersmålen.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn