Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Service für Unternehmen

Översättningar till och från danska

Kitz Globals översättningar till och från danska är självklart av samma höga kvalitet som våra övriga språktjänster – och du får dem inom samma snabba leveranstider. Om du gör affärer med danska företag, eller har texter som du av privata skäl behöver ha översatta till eller från danska, garanterar vi att översättningarna blir förstklassiga, och att du får dem inom avtalad leveranstid. Du kan fullt ut lita på våra modersmålsöversättare även när det gäller känsliga dokument och avtal.

>>Direkterbjudanden online!<<

Snabb leverans
Din danska text levereras kort tid efter att du gett oss klartecken att påbörja arbetet. Vi vet att tid är en kritisk faktor inom affärslivet. Förmågan att ge snabb respons kan vara utslagsgivande för att ett viktigt avtal ska gå i lås. Därför stödjer vi dina processer med hjälp av vår kundservice som arbetar i högt tempo och klarar de kortaste leveranstiderna.

Modersmålsöversättare är helt enkelt bättre
Vi använder oss uteslutande av högutbildade modersmålsöversättare som levererar förstklassiga texter. Det gäller även för material inom speciella fackområden, till exempel tekniska texter eller marknadsföringsmaterial som ska översättas till danska. Du kommer att få översättningar utan kvalitetsförluster, som följer aktuella språktrender.

Kitz Globals-kvalitetsgaranti
Vi garanterar att vi förser våra kunder med översättningar av högsta Kitz Global-kvalitet, både på skandinaviska språk och på alla andra språk, och att vi levererar på kortast möjliga tid. Kitz Globals kundservice är lika snabb som våra översättare, och därför behöver du aldrig vänta på texter som redan är översatta men som dröjer eftersom kundtjänsten måste hinna slutföra den administrativa biten av uppdraget. Testa våra danska översättare nu!

Det danska språket hör till de nordgermanska eller nordiska språken. Tillsammans med norskan och svenskan bildar danskan den fastlandsskandinaviska gruppen av de nordiska språken. Danskan är nationalspråk i Danmark, och språket används även i Kanada, Argentina, USA, Sverige och flera andra länder. Totalt talar cirka sex miljoner människor världen över danska.
Kitz Global är certifierad enligt den europeiska normen ISO 17100 samt den nordamerikanska normen CAN/CGSB-131.10.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn