Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från ungerska

Kitz Global levererar ungerska precisionsöversättningar inom avtalade tidsfrister. Våra texter till eller från ungerska bearbetas självklart av modersmålsöversättare. De är högkvalificerade inom många olika fackområden vilket garanterar att din översättning blir tydlig, felfri och formulerad på ett flytande språk.

>>Direkterbjudanden online!<<

Ungerska översättningar inom just din bransch
Våra högutbildade ungerska översättare har även vidareutbildningar inom olika fackområden. Dina tekniska manualer, reklamtexter och juridiska dokument hanteras därför av fackmässigt kompetenta modersmålsöversättare som tar hänsyn till alla fina språkliga nyanser och detaljer.

Leverans i tid och till förmånliga priser
Vi arbetar snabbt och levererar din översättning på kort tid. Tempot påverkar dock inte fakturan – vår prissättning är både tydlig och förmånlig. Express är vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vår kvalitetsgaranti gäller självklart även för våra ungerska översättningar. Kitz Globals affärsidé är att leverera förstklassiga översättningar i snabbt tempo och till förmånliga priser. Bli övertygad om att vi håller vad vi lovar – skicka oss texten som du behöver ha översatt till ungerska nu!
Magyar nyelv är det ungerska namnet på det ungerska språket, och det talas av 16 miljoner människor världen över. 10 miljoner av dem lever i Ungern. Språket är därmed det icke-indoeuropeiska språk som är mest utbrett inom Europa. Ungerska är det officiella språket i Ungern.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal- myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn