Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från spanska

Eftersom det spanska språket är så spritt världen över spelar spanska översättningar en viktig roll inom det globala näringslivet. Spanska översättningar beställs mycket ofta av många av Kitz Globals nöjda kunder som uppskattar den höga kvaliteten och snabba leveranserna.

>>Direkterbjudanden online!<<

Spanska modersmålsöversättare
Samtliga våra professionella spanska översättare har spanska som modersmål. Därför kan vi erbjuda förstklassiga spanska översättningar som kännetecknas av hög precision både i fråga om innehåll och språklig kvalitet. Våra högkvalificerade språkspecialister har vidareutbildat sig inom olika discipliner och levererar därför de bästa resultaten även när det gäller texter som hör till speciella fackområden och branscher.

Korta leveranstider
Vi levererar dina spanska översättningar så snabbt som möjligt, arbetar exakt enligt din tidsplan och håller avtalade frister – express är nämligen vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Kitz Global hanterar spanska översättningar enligt våra sedvanliga höga kvalitetskriterier: de översatta texterna ska vara flytande och tydligt formulerade, priserna ska vara förmånliga och administrationen ska skötas snabbt och smidigt! Skicka oss dina texter nu!
Spanska är världens näst mest utbredda språk och spelar därför en viktig roll inom näringslivet. Mer än 400 miljoner människor har spanska som modersmål. De flesta av dem bor i Spanien eller i Mexiko. Spanska är ett av EU:s sex officiella språk. Det hör till den romanska gruppen på den italiska grenen av de indoeuropeiska språken. Spanska skrivs med latinska bokstäver.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn