Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från engelska

Engelska översättningar tillhör naturligtvis varje översättningsbyrås standardrepertoar. Men kvaliteten på Kitz Globals engelska översättningar skiljer sig från mängden. Vi levererar perfekt formulerade texter snabbt och enkelt, och dessutom till ett förmånligt pris.

>>Direkterbjudanden online!<<

Hela världen talar engelska!
Engelska är affärsspråket nummer ett, och därmed världens viktigaste språk. Är du verksam internationellt måste du därför se till att dina publikationer, broschyrer, brev, dokument och självklart även din webbplats finns i en högkvalitativ, modern och tydlig engelskspråkig version. Kitz Globals modersmålsöversättare är en garant för att du ska få korrekt översatta texter på flytande och aktuell engelska.

Multinationella referenser
Vi har nöjda kunder världen runt. De anlitar oss därför att de vet hur viktigt det är med god engelska inom affärslivet – och att det därför krävs professionella översättningar som man verkligen kan lita på. Vi översätter naturligtvis även engelska texter till varje levande språk i hela världen! Självklart med samma höga Kitz Global-kvalitet.

As soon as possible
Alla som är verksamma inom affärslivet stöter mer eller mindre dagligen på förkortningen ”asap”. För oss inom Kitz Global innebär ”asap” att du ska få dina översatta texter så smidigt och snabbt som möjligt, och att de ska vara av högsta möjliga kvalitet. Vi levererar snabbt, utan att du behöver betala expressavgifter. Vi tycker nämligen att snabba leveranser är en självklar del av kundservicen, och därför är express vår standard!

Diskretion är en hederssak
Din konfidentiella korrespondens, dina avtal och dina personliga dokument är trygga hos oss. Vi behandlar självklart varje uppdrag med högsta nivå av diskretion.

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vi levererar engelska översättningar snabbt, förmånligt och av absolut högsta kvalitet. Du kan lita på våra högutbildade modersmålsöversättare som kontinuerligt vidareutbildar sig för att uppdatera sina fackkunskaper. Testa våra engelska översättare nu!

Fakta om det engelska språket
Det engelska språket är ett germanskt språk som uppstod på de brittiska öarna. Språkets namn kan härledas till den germanska folkstammen angler. Jämfört med ”släktingarna” i den västgermanska grenen har det inom det engelska språket under historiens gång uppstått starka avvikelser både i fråga om grammatik och ordförråd. Trots att mandarin är det språk som har flest modersmålstalare i världen är det engelskan som har blivit det mest utbredda världsspråket. Detta beror till stor del på koloniseringen av Amerika och Australien samt kolonialpolitiken i Afrika och Indien. Engelska är det första främmande språk man får lära sig i skolan i många länder, och det är det officiella språket inom de flesta internationella organisationer. Engelska texter skrivs på det latinska alfabetet.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn