Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättning till och från thai

Översättningar till eller från det thailändska språket utförs av Kitz Globals modersmålsöversättare, och resultatet blir av förstklassig kvalitet. Vår omtyckta kundtjänst ser till att du får din översättning snabbt och enkelt, till ett tydligt och förmånligt pris.

>>Direkterbjudanden online!<<

Modersmålsöversättare
Vårt thai-översättarteam består av högutbildade språkspecialister med thai som modersmål. Därför kan vi alltid leverera perfekta, tydliga och felfria översättningar.

Branchspecifika översättningar
Alla som bedriver affärsverksamhet i Sydostasien behöver marknadsföringsmaterial på thai för att kunna nå framgång på dessa marknader.

Alla språk och thai
Våra översättare kan översätta thailändska texter till mer än 20 språk, inklusive japanska och koreanska – och självklart översätter vi även i den andra språkriktningen.

Snabba översättningar!
Våra kunder har ofta ont om tid och behöver sina thailändska texter i princip omedelbart. Vi är vana vid att arbeta under tidspress, och vi levererar alltid din översättning i rätt tid samt enligt dina instruktioner. Express är vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vi översätter thailändska texter för flera internationella kunder som förlitar sig på vår punktliga och pålitliga service. Vi kan erbjuda dig högkvalitativa thai-översättningar till mycket förmånliga priser. Testa våra thailändska översättningstjänster nu!
Drygt 60 miljoner människor världen över har thai som modersmål. Språket talas främst i Thailand. Thai hör till taispråken, en av huvudgrupperna i språkfamiljen kadaispråk. Thai är ett så kallat tonspråk, vilket innebär att orden har olika betydelse beroende på i vilken tonhöjd de uttalas. Det finns fem olika betydelseskiljande toner i standard-thai. Språket skrivs på det thailändska alfabetet.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

 

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn