Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från ryska

Vi tar oss gärna an ryska översättningar och levererar självklart enligt vår beprövade Kitz Global-kvalitetsgaranti. Din ryska översättning levereras så snabbt som möjligt, och priset är lika transparent som förmånligt.

>>Direkterbjudanden online!<<

Ryska modersmålsöversättare
Kitz Global arbetar med ett team erfarna, högutbildade ryska modersmålsöversättare. Våra specialister på ryska översätter ditt material till ett språk som är lika tydligt och flytande som originalet, samtidigt som innehållet bevaras till hundra procent.

Ryska snabböversättningar
Vi hanterar dina ryska översättningar snabbt och garanterar att de levereras med felfritt resultat inom den avtalade tidsfristen – express är vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Även ryska översättningar levererar vi med vår beprövade Kitz Globals kvalitetsgaranti. Det innebär att texterna är perfekt formulerade, att priset är förmånligt och att leveransen sker vid avtalad tidpunkt.

Cirka 175 miljoner människor har ryska som modersmål. Det ryska språket är det största av de slaviska språken och definieras därför som ett världsspråk. Om man räknar med alla människor som behärskar ryska som andraspråk finns det i dag 300 miljoner personer världen över som talar ryska. Ryska är ett av FN:s sex officiella språk och därför ett viktigt språk för alla som är verksamma internationellt eller som arbetar med utrikesfrågor. Ryskan är ett av de östslaviska språken och skrivs med det kyrilliska alfabetet.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn