Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från italienska

Kitz Global erbjuder italienska översättningar av högsta kvalitet och till förmånliga priser. Hos oss är det garanterat enkelt och smidigt att beställa en översättning, och vi håller oss strikt till de leveranstider som vi har avtalat med dig.

>>Direkterbjudanden online!<<

Modersmålsöversättare
De flesta av Kitz Globals högutbildade översättare har påbyggnadskurser inom marknadsföring, ekonomi, teknik eller andra fackområden. Därmed är dina texter i trygga händer – även om de hör till snäva fackområden – och du kan lita på att de översätts med största omsorg.

Snabbt och effektivt
Vår översättningstjänst arbetar med de kortaste leveranstiderna, och vi garanterar att administrationen är smidig. Våra vänliga servicemedarbetare ser fram emot att få hjälpa dig! Express är vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vi erbjuder snabba leveranser av högkvalitativa översättningar, till förmånliga och transparenta priser. Låter det som en standardreklamslogan? Ta oss ändå på orden, och kontakta oss nu. Vi förser dig gärna med konkreta bevis på Kitz Globals kvalitet.
Cirka 70 miljoner människor världen över har italienska som modersmål, och de flesta av dem bor i Italien. Italienska är ett officiellt språk i Italien, Schweiz, San Marino och Vatikanstaten. Det är dessutom Malteserordens officiella språk. Många italienskättade utvandrare världen över fortsätter att tala italienska.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal- myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn