Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från turkiska

Kitz Global producerar perfekt formulerade och grammatiskt korrekta turkiska översättningar. Alla översättningsuppdrag som du ger oss levereras dessutom via Kitz Globals omtyckta kundservice, vilket innebär att du får dem snabbt och till förmånliga priser.

>>Direkterbjudanden online!<<

Turkiska modersmålsöversättare
Vi arbetar med ett team erfarna översättare som har turkiska som modersmål. Våra turkiska översättningar är formulerade med högsta precision så att de noggrant återger innehållet i originaltexten. Vi kan översätta texter från alla branscher och fackområden, både till och från turkiska.

Turkiska översättningar med de snabbaste leveranstiderna
Snabba leveranstider och högkvalitativ kundtjänst är självklarheter för oss. Meddela oss när du behöver ha översättningen levererad, så rättar vi oss efter det. Det kostar inget extra, eftersom express är vår standard!

Turkiska till andra språk
Våra professionella översättare arbetar med mer än 40 språk, och därför kan vi erbjuda många olika språkkombinationer där turkiska ingår.

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vi levererar förstklassiga turkiska översättningar, och vi håller dina deadlines. Du kommer att märka att vi levererar pålitligt samt till förmånliga priser, något som har gett oss många trogna stamkunder. Skicka oss din text, så levererar vi en utmärkt turkisk översättning!
Turkiska talas av mer än 85 miljoner människor världen över. Cirka 65 miljoner av dem har turkiska som modersmål och 20 miljoner har det som andraspråk. Turkiska är det officiella språket i Turkiet, i Nordcypern (som bara Turkiet erkänt som en suverän stat) och i republiken Cypern. Turkiska är även ett lokalt officiellt språk i Makedonien, Rumänien och Kosovo.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn