Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från koreanska

Kitz Global levererar högkvalitativa översättningar till och från koreanska både snabbt och förmånligt. Kvalificerade, högutbildade översättare bearbetar dina texter med stor precision och välutvecklad språkkänsla.

>>Direkterbjudanden online!<<

Översättningar till och från koreanska för näringslivet
Korea är en viktig aktör inom det internationella näringslivet, och korrekta koreanska översättningar är därför en viktig framgångsfaktor när man interagerar med affärskontakter från detta land. Marknaderna i Fjärran Östern är mycket betydelsefulla, och i fråga om den kommunikativa aspekten krävs modersmålsöversättare som tar hänsyn till viktiga språkliga och kulturella detaljer. De flesta av Kitz Globals översättare har även fackspecifika vidareutbildningar vilket borgar för god kvalitet när det gäller översättningar inom många, vitt skilda, marknader.

Alla språk
Vi översätter naturligtvis inte bara till koreanska utan även från koreanska, till alla levande språk i världen. Alltid med samma höga kvalitet!

Omöjliga deadlines? Finns inte!
Meddela oss bara när du behöver din koreanska översättning, så levererar vi punktligt. Så enkelt är det att anlita Kitz Global. Och vi debiterar inget extra för expressleverans!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vi levererar översättningar till och från koreanska med högsta kvalitet, så snabbt som möjligt och till förmånliga priser. Skicka oss texten som du behöver få översatt till eller från koreanska – du kommer att bli övertygad!
Det koreanska språket talas främst av drygt 78 miljoner människor i Nord- och Sydkorea och är bägge dessa länders officiella språk. Koreanskans ursprung och släktskap med andra språk är omdebatterat av språkvetare. Vissa anser att koreanskan och japanskan har vissa kopplingar till varandra.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100. 

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn