Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från tjeckiska

Behöver du tjeckiska översättningar av hög kvalitet, till ett förmånligt pris? Då ska du kontakta oss på Kitz Global. Vi levererar dessutom dina tjeckiska översättningar snabbt och pålitligt!

>>Direkterbjudanden online!<<

Tjeckiska till alla språk
Vi erbjuder översättningar från tjeckiska till mer än 40 olika språk. Naturligtvis gäller samma höga kvalitetsstandard för översättningar till och från tjeckiska som för översättningar till och från alla andra språk.

Tjeckiska modersmålsöversättare – en kvalitetsgaranti
Hos Kitz Global hanteras dina texter uteslutande av modersmålsöversättare. Därför karakteriseras översättningarna av precision och högkvalitativ stilistisk behandling. Våra tjeckiska översättningar följer dessutom Europeiska standardiseringskommitténs krav och uppfyller därmed den internationella översättningsstandarden.

Snabba leveranser
Vi håller oss strikt till dina önskemål kring leveranstider och klarar även snäva deadlines – utan att debitera expressavgifter. Express är nämligen vår standard!

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Vår vänliga kundtjänst ser till att våra tillförlitliga och noggranna översättningar till tjeckiska levereras snabbt och till överkomliga priser. Sätt oss på prov – skicka oss texten som du behöver ha översatt till tjeckiska nu!
Det tjeckiska språket hör till den västslaviska gruppen på den slaviska grenen av de indoeuropeiska språken. Cirka 12 miljoner människor i världen har tjeckiska som modersmål. Ungefär 10 miljoner av dem lever i Tjeckien, där tjeckiskan är det officiella språket. Sedan 2004 är tjeckiskan även ett av EU:s officiella språk.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn