Kontakta oss!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter – vi tar oss gärna tid för dig!

Daten
Meddelande
Dataskydd
Skicka
X
Ring ossKontakta oss
kvalitetsgaranti certifierad enligt ISO 17100
Homepage Übersetzung

Översättningar till och från svenska

Svenska översättningar av högsta kvalitet som levereras på kortast möjliga tid samt till förmånliga priser är en av Kitz Globals specialiteter. Du kan lita på våra kvalificerade svenska översättare!

>>Direkterbjudanden online!<<

Svenska som modersmål
Vårt team med högutbildade svenska översättare har samtliga svenska språket som modersmål. Det är en garant för att översättningarna blir korrekta och tillförlitliga. Våra svenska översättningar återger den exakta innebörden i originaltexten, även när det gäller komplicerade tekniska teman eller finansiella redogörelser.

Du får din svenska översättning snabbt
För att svenska översättningstjänster ska kunna klassificeras som förstklassiga krävs inte bara att kvaliteten är utmärkt. Du ska även kunna få din översättning snabbt och lita på att leverantören håller deadline. Testa vår ”just-in-time”-översättningstjänst och bli övertygad! Express är vår standard!

Svenska och alla andra språk
Vi kan leverera översättningar till och från svenska till och från mer än 20 andra språk, bland annat franska, ryska och kinesiska.

Kitz Globals kvalitetsgaranti
Våra svenska översättare producerar snabba, språkligt korrekta översättningar. Och när det gäller priset kommer du att bli lika nöjd som Kitz Globals många stamkunder!
Svenska talas främst i Sverige och i delar av Finland. Cirka 10 miljoner människor har svenska språket som förstaspråk. Svenska är det officiella språket i Sverige och är även ett av Finlands officiella språk.
Kitz Global är certifierad enligt ISO 17100.

Vår översättningsportal - myKitzGlobal
Den kortaste vägen till en perfekt översättning! Du får en offert med pris och leveranstid – och kan sedan beställa på mindre än en minut. Din översättning kommer att levereras punktligt och smidigt via e-post. Auktoriserade översättningar av officiella dokument kan vi även skicka med vanlig post.

Business Partner - Våra företagstjänster
Av Kitz Global kan du förvänta dig snabb och smidig service med personlig rådgivning. Våra språkexperter inom alla fackområden står till ditt förfogande. Företag med behov av översättning i stora volymer erbjuds självklart förmånliga villkor. Tillsammans med våra kunder bygger vi upp långsiktiga, förtroendefulla relationer.

Följ oss på FacebookFölj oss på InstagramFölj oss på LinkedIn